Alla inlägg den 5 september 2008

Av Patrik - 5 september 2008 23:15

Rönnby vässar tempot
Tre matcher på tre dagar.
Rönnby börjar vässa tempot inför seriestarten.
- Det blir bättre och bättre och bättre för varje period, säger tränaren Johan Kökeritz.

Det blev en komfortabel seger på fredagen , 7-1 mot division 1-laget FBC Göteborg Challengers. På lördag väntar elitserielaget Täby och på söndag en ny match mot FBC Göteborg.
- Känns skönt att vi får ett par tempofyllda matcher nu på några dagar. Vi har haft svårt att få upp tempot på träningarna, säger Kökeritz.

Matchen på fredagen var inte så mycket att säga om. Efter en sömning förstaperiod, där Rönnby matchade ett reservbetonat lag, smällde det till ordentligt i andra när förstakedjan med Sanna Tuominen, Karolina Widar och Sara Stålberg trampade i gång.

- Vi laborerar en hel del med laget och fyra av våra lovande 16-åringar fick mycket speltid. Alla skötte sig bra, skönt och se att de tog för sig. Sedan blev det så klart en helt annan fart när förstakedjan kom in, säger Kökeritz.

Vad är du nöjd med från matchen?
- Försvaret var bra, vi gick inte bort oss för mycket. Det vi måste jobba på är att få rätt känsla och tempo i speluppbyggnaden. Tjejerna är inte riktigt samspelta än, säger Kökeritz.

Det är två veckor kvar till premiären, hur ser du på det?
- Vi har en del kvar. Vi ligger klart efter de andra lagen men vi kommer bara bli bättre och bättre, säger Kökeritz.

Innebandyprofilen Sasha Besirov gick i fredagens VLT ut med att han tror på SM-guld för Rönnby. Hur reagerade du på det?
- SM-guld? Ja du, vi siktar först och främst på slutspel. Sedan kan allt hända. Det handlar bara om att vinna fyra matcher, sedan är man i Globen.

Rönnbys målskyttar: Sanna Tuominen 3, Karolina Widar, Sara Stålberg, Matilda Karlsson, Anna Didriksson.

Av Patrik - 5 september 2008 22:29

Ja då var första träningsmatchen på hemmaplan färdigspelad.Det vart vinst med 7-1 mot FBC GÖTEBORG.Det är ju så att Älvstranden har slagit
ihop med Partile och då bildat FBC GÖTEBORG.Första perioden slutade 0-0.Men jag tycker att vi förde spelet trots att våran första lina satt på bänken.Den första perioden så lät Köcke våra 91-or spela och dom gör det otrolig bra.Men i den andra perioden så fick den linan sitta och vi släppte in våran första lina med Karro.Stålis, och Sanna T.Och då lossnade målskyttet.Efter 5,33 i perioden så gjorde Mathilda Karlsson 1-0 Efter pass från Maiju Merikanto.Sen så tog det inte så lång tid innan Sara Stålberg gör 2-0 efter 6,01 ass från Sanna T.9,58 så reducerade Fbc mål av Sandra Claesson ass från Mirja Lense.Efter det så rann det iväg vi gör 3 mål på 2 minuter och 50 sekunder.Efter 12,06 så gör Karro mål efter ass från Stålis.Och efter 13,40 så var det dax för Sanna T att utöka ledningen till 4-1 ass från Karro.Sanna var inte nöjd med det hon gör sitt andra mål för kvällen efter 14,56 denna gång ass från Anna Didirksson.Så den andra perioden slutade 5-1.I den tredja perioden så dundrade Anna Didriksson in ett hockeyskott rakt upp i krysset efter 7,31 ass från Karro.Matchen avgjordes helt När Sanna T gör sitt tredja mål för kvällen då hon gör 7-1 ass från Sanna Scheer.Tycker att det är roligt att se våra 92-or ta för sig ordentligt i matchen.Även imponerad av Sanna T.Jag hörde att förbudskaptenen för damerna var på Gotland och kollade.Han var tydligen väldigt imponerad av en av våra 92-or nämligen Mathilda By.Hon kan nog bli årets överraskning i elitserien.I morgon väntar det en betydligt tuffare match då Täby står på tur i borgen.Kl 11,00 så smäller det i borgen igen.Det var roligt att det var så pass mycket folk och kollade på matchen.Här kommer lite statistik på matchen.


MATHILDA KARLSSON 1 MÅL

SARA STÅLBERG 1 MÅL 1 ASS

SANNA TUOMINEN 3 MÅL 1 ASS

KARRO WIDAR 1 MÅL 2 ASS

ANNA DIDIRIKSSON 1 MÅL 1 ASS

SANNA SCHEER 1 ASS

CAROLINE BAGGE 1 ST 2 MIN UTV


SKOTT RÖNNNBY 38 ST

FBC GÖTEBORG 21 ST


PUBLIK CA 110


TACK FÖR MIG

         



    

Av Patrik - 5 september 2008 10:21

Nu på morgonen så hade vi ett möte här hemma.Det var en tjej från socialtjänsten från Hallstahammar.Det gäller ett stödfamiljupdrag för en 3 årig kille.Det var ett positivt möte så vi får se vad som händer dom närmaste veckorna.


Var ju på hockey i går och Vik spöade Mora med 3-1.Det var en helt okej match.Det var 1300 personer i ABB ARENA.


Har inte så mycket mer att skriva just nu.Vi har ju match i kväll mot Älvstranden kl 19,30 i K-Borg.Ni är välkommna att komma till borgen och kolla in matchen.Jag kommer nog att skriva litte mer om matchen i kväll när jag kommer hem.Kommer även att ta med mig min nya kamera och ta några bilder.Dessa kommer jag att lägga ut på bloggen.Ni får ha en skön dag så länge så hörs vi under kvällen.


TACK FÖR MIG  

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards