Alla inlägg den 2 september 2007

Av Patrik - 2 september 2007 21:41

Det måste vara hur kul som helst att heta Niklas Bärkroth.Varför då? Jo han gjorde debut för Änglarna idag  i matchen mot BP.Grabben är bara 15 år hur kul som helst,att släppa fram en sån ung spelare.Stort plus till Stefan Rehn och hans kollega att ge killen en sån chans.Men jag är väldigt besviken på resultatet 0-0.Trodde att Änglarna skulle prestera mer än så.Dom var inte ens i närheten av att vinna i dag.BP spelade smart efter sina resurser backade hem med hela laget och kontrade.Änglarna kunde inte slå en ordentlig passning.Närmast att ge blåvitt ledningen var George Mourad men han tofflade till bollen.BP`s målvakt gjorde en benparad och räddade.Närmare än så kom inte blåvitt.Men vi leder ju en otroligt jämn allsvenska.Nu gäller det bara att ladda om inför nästa match och glömma det som varit.

Men det bästa med söndagen är att Chelsea fick på pumpen av Villa med 2-0.Allt är inte dans på rosor när man köper sig framgångar.


SALA SILVERSTADEN VANN DM FINALEN ÖVER VIB UNGDOM MED 6-1


TACK FÖR MIG   

Av Patrik - 2 september 2007 09:34

Polisen utreder två dödsfall i Skultuna
Två personer, en man och en kvinna, hittades döda i ett hus i Skultuna på fredagen.
- Vi vet i nuläget inte vad som har hänt, säger Stefan Forsberg vid polisens krimjour.

Rättsläkare och polisens tekniker arbetade på platsen under lördagen. Polisen kan inte utesluta brott men är än så länge förtegen kring omständigheterna kring dödsfallen.
Foto: Margareta Andersson

- Vi får se vad våra tekniker och obduktionen kommer fram till. Det är just nu inget som tyder på något brott men vi arbetar förutsättningslöst. Det är trots allt ovanligt att hitta två döda personer på det här sättet, säger Stefan Forsberg.

Enligt polisen har kropparna legat i huset en tid. Grannar i området larmade polisen sedan de sett att dörrar stått öppna i villan under flera dagar.

Kropparna identifierades under lördagen. Enligt polisen var det ett par födda på 1940-talet som hittades döda i bostaden. Obduktionen ska enligt polisen ske på tisdag.


HAR BARA BOT I SKULTUNA I 1 VECKA SNART HÄR HÄNDER DET SAKER


TACK FÖR MIG

Ovido - Quiz & Flashcards