Alla inlägg under september 2007

Av Patrik - 22 september 2007 22:56

Ja som ni vet redan så spelade vi  mot Endre från Gotland i dag.Det var vårat genrep inför seriestarten borta mot Karlstad den 6 okt.Hur gick  matchen i dag då ? jo vi vann med 8-4 mot ett blekt Endre enligt mitt tycke.Matchen började inte så bra redan efter 11 sek fick vi en 5 min utvisning på Lunkan för hårt spel.Men Endre skapade inte så mycket farligheter i pp spelet.Man kunde lösa deras pp som en öppen bok man sökte avslut från kanten med Maria Jakobsson.Endre lyckades inte göra något mål i pp spelet.Men dom tog ledningen efter 11,56 på ett back skott som inte såg så märkvärdigt ut Hanna borde kanske ha tagit detta skott.Ledningen var lite orätvis men vi replikerade efter 14,20 med mål av Anna Vartiainen genom ass av Hille.Efter 16,21 så åker vi på en snabb spelvändning och Endre tar ledningen 2-1.Det var ett mycket vackert mål av Camilla Wahlström distinkt i krysset.Camilla var och provtränade med oss i somras men valde Endre och Gotland.Rättvist så kvitterade vi efter 17,53 mål av Lunkan ass av Sanna T.Vi går till period vila med 2-2 tycker att vi är mycket bättre i perioden.Andra perioden började bättre än den första vi tar ledningen efter 2,25 då Lunkan gör 2-3 utan ass vi skapar många bra lägen till att utöka ledningen vi har bla ett skott från Karro som målvakten gör en bra räddning på.Men vi ökar på ledningen efter 8,37 då är det Sanna  T som gör mål och ass denna gång från Lunkan.Efter 10,13 så gör Endres målvakt en riktig Saloräddning på skott från Sanna T.Vi äger den andra perioden oxå men slappnar av i den andra halvan av perioden och släpper in Endre i matchen.Endre både reducerar och kvitterar med mål av Camilla Wahlström efter 15,25 till 3-4.Och efter 15,56 så gör Camilla sitt tredje mål i matchen och kvittera till 4-4.Mycket onödigt att släppa in Endre i matchen som vi gör.Den tredje perioden börjar lika bra som den andra perioden.Stålis gör mål efter ass från Karro efter 2,44.Ett mycket vackert mål, ett frislag från hörnet som Karro slår och Stålis löper in i slottet och sprätter upp bollen i kassen.Vi trummar på som vi har gjort hela matchen och det ger utdelning,Susanne Riutta gör 4-6 och tiden för målet var 8,48 och ingen ass till målet.Sen går det bara 24 sek då Sanna T gör 4-7 ass ännu en gång från Lunkan tid 9,12.Efter det så missar Lunkan öppet mål  och ett friläge samt att Karro har ett stolpskott och Anna har ett ribbskott.Men efter 16,18 så avgör Karro med att göra 4-8 utan ass.Vi gör en bra match i det stora hela Endre gör nog ingen av sina bästa matcher vet att dom kan bättre.Endre kommer att bli farliga i serien har gjort ett mycket bra nyförvärv av Camilla Wahlström från Kumla.Synd att hon inte valde att spela i Rönnby.Måste även få skriva att Domarna var en katastrof i dag dom var lika rödkläda som tomten är på julafton och man kunde tro att det var två tomtar som dömde i dag nog om detta.Nej nu vill man att serien skall börja bara 2 veckor kvar nu.Västerås Innebandy vann premiär match i div 1 mot Tullinge i dag med 7-4 tror jag det var grattis säger jag.

TACK FÖR MIG

Av Patrik - 21 september 2007 19:22

Det är maten serveras i kväll våra underbara bonusbarn är här i helgen.Ja då var det fredag igen i morgon så är det träningsfight i E-tuna mot Endre från Gotland.Det är Endre som har bjudit in oss till denna fajt,Matchen skulle sPelas i Stockholm men det fanns ingen hall att spela i.Så Göran Endres starke man har fixat så vi spelar i E-tuna.Meningen var att vi skulle få lika långt att resa men nu får Endre lite längre att resa.Jag kommer naturligtvis skriva ett matchreferat i morgon efter matchen.Men det kommer att bli sent på kvällen,för efter matchen skall vi på kalas det är våran guddotter som fyller 10 år.Och efter det så skall min fru sjunga kl 22,00 hon sjunger nämligen gospel.Vi har något som kallas kulturnatten i Västerås i morgon.Träningen i går då! det så bra ut alla är friska utom Agnes  Scheer stod över träningen i går.Det har varit bra fart på träningarna i veckan det närmar sig seriepremiär.Skall bli jävligt skönt att komma i gång med serien.Västerås innebandy's herrar drar i gång i helgen med borta fajt mot Tullinge önskar dom lycka till.Tänkte dra mig ner till nya ABB ARENA på söndag och kolla på VIK VÄSTERÅS dom spelar mot Oskarshamn i hockey allsvensakan.Det blir nog en dvd rulle i kväll innan john blund kommer.Vi hörs av i morgon.

Av Patrik - 20 september 2007 07:05

Har nyss klivit upp för att åka och jobba,tänkte att jag skriver lite innan jag drar i väg.Träning i går det blev en liten match  då vi har lånat in Aros killarna igen som vi har gjort dom tidigare åren .Så vi spelade liten match mot dom i går.Det var ett otroligt bra tempo på tjejerna i går.Vi kommer att ta hjälp av Aros killarna flera gånger under säsongen.Tror att det är skit bra att få in killar att träna mot.Det blir lite hårdare närkamper bra för målvakterna killarna skjuter ju trots allt hårdare än tjejer.Tycker det är bättre fart på träningarna nu än det har varit vid den här tiden dom andra säsongerna.Tjejerna säger samma sak så det är positivt iaf.Nu är det bara ungefär 3 veckor kvar till seriepremiären mot Karlstad.Det är 3 säsongen som vi börjar borta mot Karlstad.På skadefronten ser det bra ut det är bara Angnes Trolte som är bort pga av sitt knä skall på magnetröntgen.Sanna Scheer halkade på en vattenfläck i går och vred till foten så lite dauerbinnda och lite kyla så gick det bra.Annars så är alla hela och friska,nej så är det inte Ida en av våra målvakter är förkyld.Tränar på som vanligt i kväll mellan 18-20 i borgen.Det är ju match mot Endre i helgen som kommer så vi har samling kl 10,30 på lördag för avresa mot Eskilstuna där matchen går.Skall bli skoj att möta Endre ett roligt lag att spela mot,Det är så roligt att höra Göran i endre's ledarstab.Måste vara sponsrad av vicks blå han hörs det kan man säga.Nej skall åka i väg och jobba nu nu är det bara två dagar kvar innan helgen det skall bli gött med helg igen.

Av Patrik - 18 september 2007 18:11

Nej det har jag inte nu.Kan inte skriva något om gårdagens träning efter som jag var tvungen att åka hem efter jobbet.Jag var nämligen tvungen att tömma vardagsrummet med alla möbler och dyligt.Varför då undrar ni då jag har ju nyss flyttat in i lägenheten.Jo det är så att jag skulle vara duktig i söndags kväll och lufta elementen i vardagsrummet.Men vad händer jo nippeln går sönder till elementet och vattnet bara forsade ut ur elementet.Och där står man som ett fån och undrar vad gör jag nu då.Jo man ringer securitas och dom i sin ordning ringer ett jour företag.Och när securitas har fått tag i dom så skall dom ringa tillbaka och sen kommer dom ut.Det tog dom 40 min innan dom kom ut till oss på landet,sen tog det ytterligare 20 min innan han hittade vart man stänger av vattnet.Så vattnet stod och pumpade i 60 min men jag försökte att hålla ett finger för så det dämpade vattenflödet lite,men hur jobbig var inte det.Har fan ont i fingret än,sen kom grannen i med en trädgårdsslang som vi satte vid hålet i elmentet så ledde vi vattnet ut på altan.Men har man parkett så har man, det vart naturligtvis vattenskadat.Dom har varit här i dag och rivit ut hela golvet sen får vi se hur länge det måste stå en fläkt och torka betong plattan.Men nu får man ju ett nytt golv i ekparkett iaf det är ju inte fyskam det heller.Så något element skall jag aldrig mer lufta själv iaf.

Men i morgon så blir det litte mer info om hur det ser ut inför genrepet mot Endre på lördag i Eskilstuna.Västerås innebandy kommer att spela mot Warberg i kvarsfinalen i ligacupen.Då kanske det blir åka av tror att Vib börjar hemma men jag vet inget datum än.

Av Patrik - 16 september 2007 18:25

Som ni vet så spelade vi en träningsfight mot Dalen från Umeå idag.Matchen slutade 4-2 till tigrarna från Västerås.Det var en mycket bra match från våran del.Tycker att vi spelade och rullade ut Dalen stundtals av matchen.Då skall man veta att Dalen har spelat 3 matcher på 3 dagar,så dom var nog tunga i benen i dagens match.Men dom skapade inte så många farliga målchanser under matchen.Dom 2 målen som dom gör är på grund av 2 individuella misstag från oss.Siffrorna kunde ha varit 6-2 till oss om vi hade satt dom frilägen som vi skapade i matchen.Men annars så spelade vi mycket bra,vi tog ledningen med 1-0 efter 19,16 i första perioden.Lunkan gjorde mål efter ass från Hille.Hille är då Hillevi Carlsson för er som funderar på vem det är.I andra perioden så ökade vi på ledningen med 2-0 genom Lunkan igen ass Sanna.Målet kom efter 2,39,12,37 så får Hille en 2 minuters utvisning som Dalen gör mål på tiden är då 14,13.Efter 16,41 drar Dalen på sig en utvisning på 2 min och då var det våran tur att utnyttja detta pp och gör 3-1.Målet görs av Sanna efter pass från Lunkan.Vi fortsätter att rulla boll som vi kan och det ger resultalt efter 18,54 ökar vi på ledningen med 4-1.Målet görs av Karro ass Scheer perioden slutar 3-1.Tredje perioden skapade vi chanser men för dåligt fokus i avsluten.Det som händer är att båda lagen drabbades av varsin 2 min utvisningar.Dalen gör 4-2 målet efter 19,53.Summan av denna match är att det var skönt att få möta ett kvalificierat motstånd det behövde vi.Kan nog tro att det var en alldeles speciell match för våra tjejer även för Örjan som var tillbaks i Västerås.Men samtidigt så skall man kanske inte lägga för mycket fokus på resultaten i träningsmatcher.Det är ju inte nu man skall vara bra men det är ju alltid skönt att vinna.Nästa lördag så möter vi Endre från Gotland matchen spelas i Eskilstuna.Det kommer nog att bli en bra match så det är bara att träna på bra i veckan.Poängfördelningen i dagens match blev så här.

Av Patrik - 16 september 2007 00:01

Kl 21,10 ringde det på dörren här på landet,och vem stod där jo Örjan och Mulle.Mulle hämtade Örjan från Lövudden där Dalen bor under helgen,och sen kom dom och fikade.Mycket roligt att träffa ÖL igen vi snackade innebandy vad annars.Dom var här i 3 timmar ungefär vi snackade om litte annat oxå faktiskt.Dalen spelade 3-3 mot Täby i går lördag.Det sista ÖL sa innan han åkte var fixar du en termos kaffe i morgon som jag kan få.Själv klart så fixar jag kaffe. Nu säger jag GOD NATT.

Av Patrik - 15 september 2007 18:44

Nej det gick inte som jag ville idag.Göteborg fick 2-2 mot Elfsborg och Liverpool fick 0-0 borta mot Southampton.Kollar man på Göteborg's matchen så var det nog rättvist resultat.Änglarna tog ledningen med 2-0 och det såg mycket ljust ut men Elfsborg gjorde 2-1 på en frispark.Tycker nog att Bengt Andersson skulle ha tagit det skottet.Sen gör dom 2-2 på en staff det var nog inget att diskutera om.Men 1 poäng är bättre än ingen alls.Tobias Hysen gjorde comeback i svensk fotboll,men han var ganska osynlig i matchen.Men vi hackar på tåget mot sm guldet iaf.Liverpool fick ju bara 0-0 i dag dom kunde lika görna ha förlorat dom fick en straff mot sig men Reina räddade den.Liverpool har inte förlorat en match i årets liga än så det ser bra ut för Pool.Men ligan har ju inte pågått så länge så det är ju många matcher kvar.Men man har inte inlett ligan så här bra på flera år så det kanske är POOL's tur i år.

Tänkte åka in och kolla på en match i ligacupen i dag men jag orkade inte.Tänkte att jag skulle kolla på Dalen -Storvreta men så blev det inte.Men det blev iaf mycket mål i matchen Vib-Falun 12-7 till Vib.Verkar ha varit en match i publikens smak med mycket mål.Men kanske inte för tränarna det måste kanske finslipas på defensiven på dom kommande träningarna.

Ja imorgon så möter vi Ibk Dalen kl 12.00 i västeråshallen c-hallen.Skall bli roligt att få träffa Örjan igen.Har inte träffat han sen vi var på Öland vecka 29 nu i år.Jag vet inte hur det har gått mot Täby som dom spelade mot i dag.Men att dom slog Balrog men 4-2 i går är ju ett bra styrkebesked  från Dalen.Så det lär inte bli en lätt match i morgon det gäller att vara på tårna i 60 minuter.Men må det bästa laget vinna.Jag vet inte riktigt hur det ser ut med laget i morgon har fått upgifter att det har varit mycket sjukdomar i veckan.Jag hoppas att dom som är hela och friska kan stå upp bra i matchen i morgon.Örjan har oxå dåligt med tjejer i Dalen han har bara 17 tjejer med sig till denna roadtripp.Vad jag vet i dags läget så är Agnes Trolte borta pga av skada lika så Angela Wigell.

Jag har en fundering när blir det en LIGACUP för damerna?

Av Patrik - 14 september 2007 22:35

Kollade matcchen VIB-STORVRETA i ligacupen som började idag.Matchen slutade 4-4 ett bra resultat för VIB.Matchens underhållning var Jani Muntila's 1-0 mål.Ett backskott från halva plan som Jani dundrade in efter pass från Miko Nolvi.Den andra underhållningen var Christian Mattsson's 4-4 mål snurrade upp en gubbe i Storvreta så han är nog yr än.En mycket bra prestation av Mattsson men vi vet ju vad han kan.Efter att VIB kvitterade till 4-4 i tredje perioden så dog matchen lite.VIB bevakade det oavgjorda resultatet så det blev inte mycket till uppspel från deras sida.Mest att man rullade backarna kanske inte så underhållande för publiken.Men man försökte att locka upp Storvreta så man kanske kunde kontra in ett avgörande mål,men det gick inte denna gång.

Kollade även 2 perioder på FALUN-DALEN det stod 3-5 till Dalen efter den 2:perioden.Falun ledde med 3-0 efter den 1:perioden det var 2 händelserika perioder.Båda lagen till dömdes en varsin straff som bägge lagen satte. Falun fick en i 1:periden,och Dalen fick en i 2:perioden.Tyckte att Falun backade hem efter att ha haft 3-0 efter första perioden.Men det straffade sig man skall aldrig lägga sig i försvar när det är 2 perioder kvar.Allra helst inte när man har den berömda 3:an med sig ut efter den första perioden.Nu vet jag ju inte hur matchen slutade men jag har svårt att tro att Falun skulle vända detta.

Snackade med Örjan på telefon och hans Dalen spelade mot Balrog i kväll och Dalen vann med 4-2.Dalen spelar vidare mot Täby  imorgon.

Nej nu skall jag gå och lägga mig och ladda för GÖTEBORG-ELFSBORG i morgon god natt.