Alla inlägg den 8 februari 2008

Av Patrik - 8 februari 2008 21:37

Som jag skrev tidigare under dagen så åkte våra dj 20 till Mariestad för match i kväll.Tyvärr så blev det stryck med 3-2 mot Lockerud/Mariesrad.Bubblan gjorde ett mål ass från Puffen.Envall gjorde det andra målet ass från Bubblan.Men men livet går vidare trots en förlust och solen går upp i morgon med.Iksu blev för svåra för Övik i kvällens match.Iksu vann med 9-4.


TACK FÖR MIG

Av Patrik - 8 februari 2008 14:42

Hej på er igen hoppas det är bra med er där ute i stugorna.Ikväll åker våra Dj 20 tjejer till Mariestad för att spela match mot Lockerud/Mariestad.Jag önskar tjejerna plus ledare lycka till i kväll.I morgon bitti kl 09,30 så spelar våra duktiga Dj 18 tjejer i borgen.Man möter Surahammar's ibf.Vinst för våra juniorer och dom går upp i serieledning.vinner man så har man 28 poäng och Sura 27 poäng med 1 match mer spelad.Rönnby tjejerna har en inponerad mål skilnad.Efter 9 matcher har man en mål skilnad på 110-10 det tycker jag är rätt hyffsat.Fortsätt i denna storartade stil så kommer säsongen att sluta på det bästa sätt man kan tänka sig.


TACK FÖR MIG

Av Patrik - 8 februari 2008 11:25


Sjukdomar stör inför svår bortaturné

Nu får Rönnby betala för sitt Europaäventyr. Flera av nyckelspelarna är sjuka inför helgens svåra bortamatcher.
– Det positiva är att de nu är krya till slutspelet, säger tränaren Bo Hägglöf till Innebandymagazinet.se.

Rönnby hade fyra spelare uttagna till World Challenge men bara två kunde spela. Sanna Scheer och Susanna Tuominen däckades bägge två av hög feber.

– Vi har det tungt med sjukdomar just nu. Vi har haft ett tufft matchprogram med tolv matcher på 22 dagar och det får vi betala för nu, konstaterar Bo Hägglöf.

Rönnby har även backklippan Katarina Tuominen sjuk och vill det sig illa hinner några av spelarna inte kurera sig till helgens svåra bortamatcher i Dalarna. KAIS Mora och Falun har vållat stora problem för både IKSU och Balrog.

– Det är jättesvåra matcher. Mora är en positiv nykomling och där gäller det att vi har marginalerna på vår sida. Falun är en underdog fortfarande som jag tror blir livsfarlig i slutspelet.

Ni ligger tvåa just nu. Är det viktigt att ni slutar bland de två första?
- Vi ligger där vi förtjänar att ligga och vi vill självklart fortsätta ligga där så länge det går. Jag tycker vi har stor chans att sluta topp tre, fyra och det har varit vår målsättning, avslutar Bo Hägglöf.

TACK FÖR MIG


Av Patrik - 8 februari 2008 10:53

Jag mår lite bättre nu men har fortfarande ont i kroppen och täppt i näsan.Det blir inga bortamatcher för mig i helgen iaf.Jag får ligga hemma och kolla på nätet.Även om jag känner mig bättre så känns det bara dumt i att åka med i helgen.Det är bättre att kurera sig helt och hållet.Jag tror att dom klarar sig utan mig.Dom har ju Jonny iaf det känns ju skönt.Ja till helgen så drar serien i gång igen efter att landslaget har spelat.Serien tjuvstartar redan i kväll.Då Iksu tar emot Övik i Umeå.Det kan bli en tuff och jämn match.Övik krigar om en slutspels plats.Annars så ser det ut så här i morgon dagens matcher. Jag tippar följande.


SKELLEFTEÅ - BALROG  2

TÄBY - PIXBO  2

KAIS MORA - RÖNNBY 2

ENDRE-ENGELHOLM 1

Det var lördagen's matcher nu till söndagen' matcher som jag tor slutar så här.


TÄBY - ENGELHOLM 1

BODEN - BALROG 2

FALUN - RÖNNBY X

ENDRE - PIXBO 2


TACK FÖR MIG

-  -  -  -
 
Ovido - Quiz & Flashcards