Alla inlägg under oktober 2007

Av Patrik - 19 oktober 2007 21:41

Ikväll så var det ett så kallat derby i Västerås.Det var nämligen match mellan Mik Västerås och Kungsör.Jag själv var inte och kollade på matchen.Jag valde att vara hemma med familjen vi har våra bonus barn i helgen.Hur slutade matchen då jo Mik vann med 6-4.Jag säger grattis till 3 poäng.Det var ett annat västmanländskt lag som spelade ikväll oxå.Det var Surahammar som spelade borta mot Kvarnsveden och Sura vann med 8-4.Innebandyhelgen började bra för västmanland's förbunds lag.I morgon så spelar Vib's herrar borta mot Karlstad.Lycka till säger jag,fick höra att Micke (LELLE) Lennartson är förpassad till bänken igen.Dom rapporter jag fått så tycker jag att det är konstigt att man byter ut en målvakt som gått bra i dom senaste matcherna.Men får hoppas att coach Heda och Stefan har gjort rätt val.Vib's damer spelar mot Husqvarna på söndag.Vib's damer leder sin div 1 serie på 9 poäng.Husqvarna ligger tvåa på 7 poäng det kan nog bli en bra och tätt match nere i Jönköping.Säger även lycka till till Vib's damer.Sala silverstaden's damer spelar mot jumbon Väsby i sin match i div 1 östra.Sala ligger trea i sin serie på 7 poäng.Dom har bara 2 poäng up till Sten sture som leder serien.Väsby som Sala möter ligger sist med noll poäng.Så alla annat än 3 poäng vore fiasko tycker jag.Även till Sala säger jag lycka till.Vi själva spelar ju dubbelmatcher i helgen Ö-vik på lördag och Dalen på söndag.Jag får väl säga lycka till till oss själva.Jag hoppas att det kommer mycket folk på matcherna.Såg i VLT att vi fått ut en matchannons kul att sponsorerna finns till hjälp och att dom vill vara med och hjälpa tigrarna.Så även att om man betalar 100 kr så får man se båda matcherna i helgen.En match kostar 60 kr för en  vuxen.Så alla som inte har något att göra i morgon eller på söndag gå och kolla på en fartfylld innebandy.Jag kommer naturligvis att skriva i morgon efter matchen som jag brukar göra.Men inlägget kan komma lite senare på kvällen eftersom vi skall bort direkt efter matchen.


TACK FÖR  MIG                       

Av Patrik - 18 oktober 2007 20:23

Hej alla läsare!

I går så blev det inte något skrivet jag orkade inte det i går.I kväll så blev det ingen träning för min del pga av jobb.Men min kollega Jonny fixade träningen i kväll.Men igår så var jag där och det såg riktigt bra ut på 2 mål's spelet.På sjukfronten så är det Agnes Trolte som är borta pga av sitt knä som hon skadade i Sverigespelen.Bubblan har problem med sitt lår och Hanna Gustin är förkyld.Annars så är alla skadefria.Det är viktigt att vi har mycket folk tillgängligt till helgen.Vi har ju inte så stor trupp i år.Som sagt så har vi dubbelmatch i helgen.Det är Ö-vik som gäller på lördag och Dalen på söndag.Ö-vik som har spelat 4 matcher och har 2 vinster och 2 förluster.Dalen har spelat 3 matcher och har två ovagjorda matcher och en förlust.Det kommer inte att bli några lätta matcher i helgen.Tror att Dalen är revanschsugna efter förlusten på försäsongen.Hoppas att det kommer mycket folk på matcherna i helgen.Hoppas att föreningen och styrelsen har marknadsfört helgens matcher så att folk vet om att det är hemma premiär för dom regerande mästarna.


TACK FÖR MIG

Av Patrik - 16 oktober 2007 19:39

Först av allt så vill jag tacka er som skrivit inlägg i bloggen.Nu vet jag att jag kan fortsätta skriva om vår tigrar.


Ja som ni förstår så var det ingen träning i går.Så i kväll var det gemensam löpning i rocklunda skogen.I morgon så gör våran nya assisterande tränare debut på träningen.Det är nygamla Janne Reinitz som gör entre i borgen.Vi hälsar Janne välkommen till vårat härliga gäng.Nu har vi 2 träningar att göra inför helgen.I helgen så har vi dubbelmöte Vi spelar mot övik kl 14,00 på lördag och mot dalen på söndag kl 15,00.Det skall bli roligt att få träffa Örjan igen.Det blir två tuffa matcher i helgen .Det skall bli skönt att få spela hemma hoppas att det kommer mycket folk till matcherna.Vi behöver stödet från er ni betyder mer än ni tror.


Nu skall jag kolla den andra perioden på LEKSAND - VIK på tv4 sport

Leksand leder med 1-0 efter den första perioden.Jag återkommer i morgon efter träningen.


TACK FÖR MIG        

Av Patrik - 16 oktober 2007 16:00



"Vi ligger efter i allt" Skellefteå sist i elitserien  SKELLEFTEÅ Tre förluster och 4–20 i målskillnad. Skellefteå Innebandy är sist i elitserien.
-Vi ligger efter i allt, men det kommer att blir bättre, säger rutinerade Loella Lundmark.
  
Foto: Leif Andersson 
  
  
 Förlust 3–4 mot Boden i premiären följdes i helgen upp med två nya nederlag. Först 0–9 mot svenska mästarinnorna i Rönnby, därefter 1–7 mot Karlstad.
-I helgen har vi inte varit elitseriemässiga, men vi har det spelet inom oss. Fast vi ligger efter med träningen, säger tränaren Anders Karinen.
Loella Lundmark tillhör en av få rutinerade spelare som är kvar sedan förra säsongen. Hon vann då också lagets poängliga.
-Vår orutin lyser igen, säger hon efter förlusten mot Karlstad.
-Jag har aldrig spelat i ett sådant här ungt lag. Och det är klart att går snabbare än våra nya tjejer är vana vid. Men vi har hela tiden varit inställda på att kriga i botten. Förhoppningsvis kan vi i fortsättningen få ut mer av vårt spel och se om det vänder, säger Loella.
Tränaren Anders Karinen håller med om att Skellefteå har mer att hämta.
-Vi kommer bara att bli bättre och bättre under seriens gång, säger Anders.
Målskyttet imponerade inte i helgen med bara ett mål.
Loella gjorde 17 mål förra säsongen – just nu står hon på noll fullträffar.
-Vi skapar chanser men det lilla sista saknas i de avgörande lägena, säger hon.
-Det sitter nog en del i skallen, menar Anders.
Loella Lundmark hade chansen att spräcka sin nolla. Men hennes straff i slutsekunderna mot Karlstad räddades. Det betydde att Julia Hedlund blev Skellefteås enda målskytt i helgen.
Karlstad fick ofta bra tryck mot Skellefteås mål. Vilket resulterade i flera mål.
-Vi spelade ganska dåligt framför vårt eget mål, menar Anders.
Gästerna höll däremot borta Skellefteå framför egen kasse, vilket tvingade hemmalaget till svårare avslut.
Julia Hedlund målskytt och bäst i hemmalaget.
Mot Rönnby blev Skellefteå nollat och förlorade med 0–9.
-Vi är ändå ganska nöjda, sa Anders Karinen.
Spelmässigt såg det ändå hyfsat ut.
-Även om vi inte gör mål är det vår bästa match anfallsmässigt. Vi lyckades få fast boll bättre högre upp i banan.
Det var också ytterst nära att Skellefteå tagit ledningen i matchen. Emelie Marklund var fri, men ramlade i skottögonblicket.
Men det var såklart Rönnby som dominerade matchen. Skellefteå backade långt ner och försökte hålla tätt. Det höll i nästan 16 minuter. Efter gästernas mål trillade målen in i en jämn takt. Det blev 3–0 i varje period.
Angelica Johansson stabil back som tog för sig i närkamperna. Loella Lundmark nyttig även om målen uteblev.
Emelie Marklund ett yrväder framåt, springer på allt, både möjliga och omöjliga bollar.

Av Patrik - 15 oktober 2007 19:32

Hej igen alla läsare jag hoppas att ni varit nöjda med det jag har skrivit.Jag har försökt att skriva så ni här hemma kunde följa våran tripp i helgen.Är ni nöjda så kan ni väl skriva ett inlägg om det var bra eller om det är något som ni tycker fattas.Eller om ni tycker att jag skall fortsätta med detta på våra bortamatcher.


Kl 08,00 så rullade bussen ut från Skellefteå torg med destination Västerås under kvällen.Vi åkte 3,5 timmar då vi stanade vid Docksta för mat.Sen rullade vi vidare för nästa stopp vid Tönnebro.Kl 18,30 så drog Leffe i handbromsen på bussen utanför borgen.Mycket skönt att vara hemma.Jag lovade er en lista på vilka filmer som biografen på bussen bjudit på.Men jag har tappat bort den listan men jag kan tala om att det blev 12 st filmer under helgens bravader.Så nu är det till att ta det lungt för imorgon börjar vardagen igen  med jobb osv.Förresten så är det ju innebandy på tv nu det är Falun -Balrog i SSL skall nog kolla det .


TACK FÖR MIG

Av Patrik - 14 oktober 2007 21:50

Ja ni som följer innebandyn och läser denna blogg vet nog redan resultatet i matchen.Men ni som inte vet det så kan jag tala om att vi vann med 3-0.Bodenspelarna såg ut som vilsna renar och deras keeper var stabilare än Berlinmuren.Det är nog det värsta jag har varit med om,vi trycker på som bara attan men deras keeper vet nog inte vad hon gör i kassen.Men å andra sidan så skall hon ju stå där och ta bollarna men inte att vara övermänsklig.Så därför slutar den första perioden 0-0.Vi fortsätter som vi gjorde i första perioden och tillslut så fick vi hål på muren.14,04 gör Stålis 0-1 och så slutade perioden.Vi startade matchen på 2 kedjor och 2 back par.Bagge gick in istället för Agge på backplats.Den tredje perioden så försökte Boden pressa oss högt men gick bort sig och vi kan göra 0-2 efter 2,12.Lunkan gör mål efter ass från Bagge.En mycket bra pass från Bagge.Efter målet så fortsätter vi som vi gjort tidigare under matchen.Boden hänger inte med alls i våra spel.6,55 gör Anna Vartiainen 0-3.Dom ströchanser som Boden skapar är inte ens nära till att bli mål.Boden är bättre än Skellefteå men jag tror att båda lagen får det svårt i serien.Skotten blev 13-47 då kanske ni fattar hur överlägsna vi var under matchen.Men som sagt så var keeper i Boden fantastisk.Det är skönt för Hanna att få hålla nollan i två matcher.Det är även skönt att vi kan ta 6 poäng på en sån här resa.Nej nu skall jag glo lite på tv inan det är dax att knoppa.Klockan står på 06,45 då är det frukost dax igen.Bussen avgår från hotellet kl 08,00 i morgon.Kommer nog inte att skriva något mer innan jag kommer hem i morgon kväll.


Födelsedag

I dag fyller ANNA VARTIAINEN år och tjejerna stod som en flickkör i morse vid frukosten och sjöng för Anna.Grattis säger vi till henne.


TACK FÖR MIG  

         

Av Patrik - 14 oktober 2007 08:47

Nu har vi vaknat på vårat rum och det är dax för en god hotell frukost.Vad hände i går kväll jo vi var på en kinarestaurang och köpte med oss hämt mat. Sen så badade och bastade några tjejer på hotellet. Hotellet har en badtunna på taket. Jag och Micke käkade maten på rummet sen kollade vi lite tv och sen somnade vi vid 23 tiden. Man blirt trött av att ligga ute så här. Nej nu bär det av till frukosten det skall bli fint att få käka lite. Jag kommer tillbaka under dagen.


TACK FÖR MIG

Av Patrik - 13 oktober 2007 21:35

Dagens match startade vi på 3 kedjor och 2 backpar. På dom 5 första min i 1:perioden så skapade vi 4 givna mål chanser. Skellefeå backade hem med laget och ville inte bjuda upp på spel. Det behövs 2 för att dansa det ville inte Skellefteå i dag. Vi checkade högt på deras spelare. Så vi fick dom att göra misstagen. Efter 9,10 i första perioden fick Skellefteå en utvisning på 2 min. Men vi skapade inte så mycket i pp spelet. Vi måste lära oss att värdera avsluten. Dom sista 5 min av perioden så gör vi 3 mål. Sara Stålberg gör 0-1 efter 15,42 efter ass av Sanna Scheer. Sara gör även 0-2 efter 18,08 ass denna gång Karro Widar. Vi fortsätter att trampa på med vårat spel och det ger utdelning efter 18,46. Helena Lundqvist ökar på ledningen med 0-3 utan ass. Vi går till perid vila med 0-3. Andra perioden började vi som vi avslutade den första. Men ju mer det gick av periden så började vi att spela mycket på chans. Skellefteå ökade tempot och vi kanske blev störda av det. Men vi fick ordning på bitarna och ökar på ledningen. Sara Stålberg gör sitt tredja mål för kvällen ass av Karro. Sen går det fort igen Lunkan gör 0-5 efter 7,58 utan ass. Vi skapar mycket chanser och det ger utdelning i slutet av perioden då Anna Vartianen gör sitt första mål i serien. Det målet kom efter 16,11. Efter 2 perider så har vi en komfortabel ledning med 0-6. Vi går in i den tredja perioden med lite ändringar. Bagge går in på backplats och Agge får sitta. Sen går vi up på 3 kedjor och 2 backpar. Redan efter 3,13 in i perioden så gör Sanna T 0-7. Sen rullar perioden på 0-8 kommer efter 8,59 det är åter Sanna T som gör mål ass av Bagge. 14,00 fick Skellefteå en utvisnign och den utnyttjade vi och gör 0-9 efter 15,07. Det är Stålis som gör sitt fjärde mål för kvällen ass av SannaT. Så denna match var som en dag på jobbet. Skönt att få vinna en sån match som det var. Lite besviken på Skellefteå som inte vill bjuda upp till dans. Dom strö chanser som dom skapar står ju Hanna ivägen för. I morgon är det Boden som gäller och 3 nya poäng hoppas jag.


STATISTIK FRÅN MATCHEN


SARA STÅLBERG 4 MÅL

HELENA LUNDQVIST 2 MÅL

SANNA TUOMINEN 2 MÅL 1 ASS

ANNA VARTIAINEN 1 MÅL

CAROLINE BAGGE 1 ASS

KARRO WIDAR 2 ASS

SANNA SCHEER 1 ASS


SKOTT

1 PERIODEN 3-13

2 PERIDOEN 4-14

3 PERIODEN 8-16


SUMMA 15-43


5 TIGRAR GÅR TILL HILLEVI CARLSSON


TACK FÖR MIG             

Ovido - Quiz & Flashcards