Alla inlägg under februari 2008

Av Patrik - 21 februari 2008 21:59

Mycket bra träning i kväll oxå. Det började med några lekar . Efter det några övningar. Sen vart det två mål's spel med ett mycket bra tempo. Majsan ser het ut inför helgen.Tror att vi kommer att göra en betydligt bättre match mot Pixbo än den vi gjorde mot Iksu föra helgen.Skall bli roligt att få spela i scandinavium.Hoppas att det blir mycket folk.Det brukar inte bli det när man spelar i så stora arenor.Säg att det kommer 2000 personer.Vad är 2000 personer i scandinavium det är som att slänga in en tennisboll i en gympa sal.Men dom som kommer och kollar på matchen kommer nog att få se en bra match.Nej nog om det nu är det natti natti som gäller.


TACK FÖR MIG

Av Patrik - 20 februari 2008 21:34

Mycket bra träning i kväll måste jag säga.Riktigt bra tempo på två mål's spelet. Det var tuffa närkamper många fina kombinationer. Hoppas att det fortsätter så i morgon och på lördag. Det var en femma från Aros ik med på träningen i kväll. Även Mulle var med och spelade. Det är nyttigt att ha en kill femma med på träningarna i bland. Killar spelar  ju trots allt tuffare och hårdare än tjejer.


Tillberga bandy åkte ur bandyns elitserie och får spela div 1 bandy nästa säsong. Det är väl ingen överaskning att Pelle Fosshaug drog på sig ett grovt matchstraff heller. Att den killen inte lär sig någon gång. Även om han är en guda benådad bandy spelare så måste man lära sig någon gång att man inte kan hålla på som han gör. Det är nog bättre om han lägger klubban på hyllan och slutar med bandy. Vsk valde Broberg/Söderhamn i kvartsfinalen . Vinner man den så är det Edsbyn i semifinal och där tar det nog stopp för vårat kära VSK.


TACK FÖR MIG

Av Patrik - 20 februari 2008 17:10

Snart är det dax att bege sig till borgen för ännu en träning. Är hemma hos min mor just nu. Min fru och ett av våra bonus barn och min mor med en vännina är på kryssning. Så jag åkte hem till min mor där hennes gubbe och jag har ätit lite. Det blev lite korv med bröd. Var ner till stadium och hämtade Hannas nya knäskydd som har kommit. Tjejerna har köpt gainomax genom mig. Jag har beställt 20 plattor som jag kommer att ha med mig till träningen i kväll. Jag kommer att skriva lite mer i kväll efter träningen.


TACK FÖR MIG  

Av Patrik - 19 februari 2008 21:33

Var hem till en kompis nu i kväll och hälsade på.Han har som jag ett nintendo wii spel.Men han har ett spel som jag inte har och inte har spelat.Spelet jag pratar om är guitarr heros III.Det var hur kul som helst att spela.Men man blir nog aldrig någon Yngwie Malmsten iaf.Men det är nog ett spel jag skall köpa iaf.Någon innebandy har jag inte något att rapportera från eftersom vi inte har någon träning på tisdagar.Men i morgon kör vi på som vanligt.Skall ge mig ner på Stadium i morgon efter jobbet för att hämta nya knäskydd till Hanna.Dom ringde från stadium i dag och sa att dom kommit.Är det bara jag som har vårkänslor just nu.Hoppas att det går fort nu det är så skönt att det börjar bli ljusare längre på kvällarna.Rönnby Ungdom vann sin sextonde raka seger i div 2.Hoppas att det håller hela vägen till ett div 1 kval.Serien kommer att avgöras fredagen den 29 feb.Då möter man serie tvåan Köping på borta plan.Vinner man den matchen så är det dax att kvala till div 1.Jag hoppas att det går vägen.Jag kommer själva att följa matchen på plats i Köping.Det kommer att bli en tuff drabbning lagen emellan.Nej slut från mig för i dag.Vi syns och höres i morgon fortsätt att ha en trevlig kväll.


TACK FÖR MIG              

Av Patrik - 18 februari 2008 22:18

Japp då var måndagen snart slut.Hoppas att alla har slickat såren efter helgens bravader i Umeå.Träning som vanligt i kväll.Lite små skavanker som vanligt.Men det var bra trots allt.Tränar på som vanligt i veckan inför helgens match mot Pixbo.Pixbo som för övrigt har sparkat sina tränare för herr laget.Och så gick man och vann  i kvällens tv-match mot Falun med 4-3.Det kommer garanterat vara ett revanchsuget Rönnby som åker ner till Göteborg på fredag.Matchen spelas på lördag och kommer att spelas i Scandinavium.Efter våran match så spelar deras herrar.Dom har gjort något jippo i Göteborg.Skall bli skoj att få spela i en stor arena igen.Det brukar bli bra matcher mot Pixbo.Det skrev jag iofs när vi skulle spela mot Iksu oxå.Men den matchen får man lägga bakom sig.Nu är det bara att sikta framåt i serien och det kommande slutspelet.


Skall bli kul att följa Vib's herrar i jakten på nya spelare inför nästa års spel i SSL.Hoppas att dom kommer väl förberedda inför denna upgift.Hoppas att det inte blir ett nytt Färjestaden.Hoppas att dom kan etablera sig i SSL.Det behövs verkligen ett lag i den högsta serien i innebandy för herrar i Västerås.Jag tror att Stefan och Stefan fixar detta.Lite värvningar av bra spelare som kan vissa upp sig för publiken i Västerås.Jag tror att det är många i innebandyfamiljen i Sverige är glada att Vib gick up i SSL.Lycka till med värvningar och den kommande säsongen.


TACK FÖR MIG

Av Patrik - 17 februari 2008 21:31

Ja ett stort grattis från mig till VIB'S Herrar som spelar i SSL nästa säsong. Det behövdes en seger på 3 matcher för att ta klivet upp. Det vart förkrossande seger i dagens match mot Skoghall med 9-0. 

Av Patrik - 17 februari 2008 11:36

Jag har nyss klivit upp skönt att få sova i sin egna säng. Kom hem till Skultuna ca 02,40 i natt. Skönt att det var en lördag's och inte en söndag's match. Man är fortfarande lite besviken på gårdagens insats från tjejerna. Men det går nog över under dagen. Man får kolla på programet I en annan del av Köping i kväll och få sig ett gott skratt. Själv så skall jag på ett möte kl13,00 hos Micke. Det är ett möte med en grupp som vi har döpt till framtidsgruppen. Där vi bland annat skall titta på den spelar trupp vi har idag och kolla på vilka nya spelare vi behöver ta in till nästa säsong. Det är viktigt att redan nu börja titta på olika allternativ så vi inte sitter där med skägget i brevlådan igen. Efter det mötet skall vi bege oss ner till V-hallen för att beskåda den match som kommer att göra så att Vib's herrar spelar i SSl nästa säsong.


TACK FÖR MIG 

Av Patrik - 16 februari 2008 18:42

Förnedrande 6-1 mot IKSU i dagens match. Det var ingen av våra spelare som var riktigt bra förutom Hanna i kassen.Hon höll nere siffrorna och Agge på sin backplats var också bra. Nej nu får tjejerna rannsaka sig själva. Måste också få säga att om man ska slå ett så pass bra lag som IKSU så måste man spela bra och det gör inte vi idag. Nu får vi träna på bra i veckan för att sedan till helgen åka ner till Göteborg och vinna mot Pixbo. Mitt tips att vi skulle vinna med 2 mål ber jag om ursäkt för.


VIB får stå för helgens innebandyheder i Västerås i morgon då man tar klivet upp i SSL . Det är i alla fall vad jag tror att de gör.


TACK FÖR MIG

Ovido - Quiz & Flashcards