Alla inlägg under mars 2008

Av Patrik - 23 mars 2008 12:43

Igår så slog mina ÄNGLAR Kalmar FF i supercupen i fotboll med 3-1.Äntligen så drar allsvenskan igång nästa helg.Göteborg möter Malmö FF i första matchen i allsvenskan.


TACK FÖR MIG 

Av Patrik - 23 mars 2008 09:24

Rönnby Tigers utsedd till Årets förening 2007

Onsdagen den 19 mars så blev Rönnby IBK Tigers utsedd till Årets Förening 2007 av Västerås Idrottsallians. Det känns riktigt roligt att vi får denna utmärkelse och styrelsen tackar alla spelare och ledare som bidragit till att vi fått detta pris.

TACK FÖR MIG

Av Patrik - 23 mars 2008 09:15

Matchen mellan Vib-Huddinge igår var en bra match att kolla på.Det svängde ganska bra i matchen.Huddinge gick vinnande ur striden med vinnst med 6-5.Huddinge har tagit ett kliv närmare elitserien nu när man har två vinnster på två matcher.Vib spelar mor Skellefteå i morgon måndag.Det är nästan en måste match för Vib.Köping spelade sin retur match mot Linköping igår.Det är alltså kval till div 1 som gäller där.Köping vann ju hemma med 5-3.Men igår så fick dom se sig besegrade mad 8-5.Det betyder att Linköping spelar i div 1 nästa säsong.Köping hade behövt göra ett mål till på bortaplan för att få till en förlängning av matchen.


TACK FÖR MIG   

Av Patrik - 22 mars 2008 11:56

Lycka till i dagens match mot Huddinge.Det säger jag till Vib's damer som spelar kl 13,00 i bombardier arena idag. Skall ta mig dit och kolla på matchen. Man har ju inget att göra en påskafton iaf. Man är ju innebandy nörd för inget.


TACK FÖR MIG

Av Patrik - 22 mars 2008 08:33

Ja glad påsk på er alla läsare. Jag läste någonstans att det var en tränare från något lag från förorten Botkyrka som sagt att vi kör över Mora i två raka matcher. Men ack så blev det inte det står nämligen 1-1 i matcher efter gårdagens Mora vinst med 6-5 i sudden. Vissa lär sig aldrig att hålla käften. Fattar man inte att matcherna måste spelas först innan det är klart. Men det är väl bara låta honom vara så får han fortsätta sitt tuggande. Jag hoppas verkligen att Mora vinner på måndag i Botkyrkahallen. Jag tror inte att jag är ensam om att hoppas detta jag har nog med mig nästan hela innebandysverige på det. Det kommer att bli spännande på måndag det är tre matcher det står 1-1 i. Pixbo fick stryk av Falun igår med förkrossande 6-1. Det enda lag som är klara för semi är Iksu som vann mot Dalen i två raka matcher. Så här jämnt har det nog inte varit på flera år i kvartsfinalerna.


Jag läste också att det var en Endre spelare som uttalade sig om att våran Västerås publik inte var helt ok. Att dom betedde sig illa. Tydligen så var det någon i Rönnby kläder. Det är ju inte bra att det upplevs så av våra motståndare. Men hon sa att deras publik på Gotland var underbara. Men då kan jag skriva att matchen som spelades på torsdagen på Gotland så fick en av våra spelare en otäck upplevelse. Det är nämligen så att när man går till period paus i hallen på Gotland så måste man passera läktaren för att komma till omk rummet. När Karro kommer och skall gå till omk rummet så följs hon av en äldre herre från publiken. Och han följer efter Karro och häcklar henne med ord som jag inte vill skriva här. Han följer med ända till omk rummet och står i dörren till omk rummet och skriker på henne. Han skulle tränga sig in i omk rummet då våran målvakt Hanna blir förbannad och knuffar bort denna herre. Så jag vet inte om publiken är något bättre på Gotland.




TACK FÖR MIG



SOL

Av Patrik - 21 mars 2008 08:48

Det är en stor sol på himmlen i Västerås idag.Det är nog stora leenden på tjejerna som kliver på färjan från Gotland idag.Nu är det bara hem och ladda batterierna till den kommande avgörande matchen på Måndag.Själv så skall jag gå och kolla Vik hockey ikväl dom har match mot Mora i kvarserien.Imorgon så spelar Vib's damer sin första match i play off 2 till elitserien.Vib möter Huddinge får se om dom kan ge Huddinge en match.Huddinge som tränas av Åsa (Kotten) Karlsson.Kotten har ju tidigare varit tränare i Balrog's damlag.Kotten hade stora framgångar under sin tid som aktiv.Hon var en tongivande spelare i landslaget på hennes tid.Huddinge består av mycket folk med rutin från elitserien.Så kan Vib rubba Huddinge och vinna den matchen.Själv får jag se om jag skall kolla på matchen.Nej slut för nu ha en skön långfredag alla läsare.   

Av Patrik - 20 mars 2008 21:08

Tack för spänningen tjejer. Det är fan så nervöst att sitta framför datorn och följa matchen. Att leda matchen med 4-1 och släppa up Endre till 4-4 och sen avgöra i sudden. Det är dumt att göra det så spännande.Det är nu dom kliver fram och vill avgöra matcherna. Det tredje matchen går på Måndag i borgen kl 17,00. Nu ser vi till att det blir fullt i borgen på måndag. Det var publikrekord i södervärnshallen ikväll över 1000 personer.Hoppas det blir lapp på luckan på måndag. Matchen slutade 5-4 till tigrarna Karro avgjorde i sudden.


TACK FÖR MIG

Av Patrik - 20 mars 2008 10:02

Ikväll så är det vinna eller försvinna ur slutspelet.Jag hoppas att tjejerna och den övriga staben fick en bra båtresa över till Gotland igår kväll. Matchen spelas kl 19,00 i den trånga grytan södervärnshallen.Lita på att det kommer att vara tryck på läktaren ikväll. Men det är det här tjejerna tycker om. Det är det här dom har kämpat för under säsongen. Själv så kommer jag att sitta framför datorn och följa matchen. Det kommer att bli otroligt nervöst det kan jag lova. Jag tror på dessa tjejer jag vet att dom kommer att fixa detta. Det är iaf vad jag vill. Jag vill ha en tredja match på måndag i borgen. Jag vet att dessa tjejer också vill ha en tredja match på måndag. Det kommer att bli otroligt tufft ikväll. Det kommer inte vara nån som viker ner sig varken hos Endre eller Rönnby. Må det bästa laget vinna.Jag hoppas och tror på mitt Rönnby.


TACK FÖR MIG

Ovido - Quiz & Flashcards