Alla inlägg under mars 2008

Av Patrik - 19 mars 2008 13:28

Jag tänker tända ett ljus för det tragiska som har hänt i Arboga.Arboga är min gammla hemstad.Det är tragiskat att något sånt här får hända.Det är barn som blir mördade.Mamman till barnen är allvarligt skadad.Jag har minna tankar hoss denna familj som har varit med om denna tragedi.


TACK FÖR MIG 

Av Patrik - 19 mars 2008 07:44

Hej på er jag har haft problem med mitt internet.Så jag har inte kunnat skriva något.Men nu är det okej igen.Träningen som var på måndagen var bra.Det var ett besviket lag som satt i omklädningsrumet före träningen.Men det small på ordentligt på träningen när dom spelade två mål.Ni kan tro att det är ett revanch suget lag som tar färjan övet till Gotland ikväll.Färjan går kl 21,00 från Nynäshamn.Det är avfärd från borgen kl 17,30.Det var meningen att tjejerna skulle träna igår.Men dom valde att kolla på matchen mot balrog från föra året.Det var alltså den tredje och avgörande semifinal matchen mot balrog som dom kollade på.Nu är det vinna eller försvinna som gäller.Jag vett att dessa tjejer gillar att spela under press.Jag är inte orolig att dom inte skulle vinna matchen på torsdag.Det är blod svett och tårar som gäller.Tro på er själlva tro på det ni gör.


Ikväll så börjar kvalserien i hockey.Dom sänder Brynäs-Vik på tv4 sport.Skall bli skoj att se hu mycket Vik räcker till i kvalet.


Vilken scen förändring det vart i matchen mellan Balrog-Warberg igår kväll.Balrog går till paus vila efter första perioden med 4-0.Men sen kom Warberg ut som ett annat lag.Man vänder matchen på 9 min i den andra perioden då leder Warberg med 4-5.Man vinner till slut med 10-5.


TACK FÖR MIG   

Av Patrik - 17 mars 2008 06:00

Direkt efter förlusten i går så var man besviken.Men som sagt solen går upp idag med.Alltså förlust med 2-1 i sudden death mot Endre.Tycker att det behövs två för att dansa.Vi hade problem med att forsera ringmuren.Endre spelade väldigt defensivt och stack upp i några kontringar.Tycker det var mest spel på deras planhalva under matchen.Men återigen så har vi blivit ineffektiva i avsluten.Vi missar alldeles för många chanser.Vi spelar tre power play under matchen och skapar egentligen inte någon farlighet i dom.Det är inte bra att inte göra mål i nåt av powerplayen.Nu så tränar vi på måndag och tisdag för aatt sen åka till Gotland på onsdag för match på torsdag.Själv så åker jag inte med till Gotland pga jobb.På torsdag är det vinna eller försvinna som gäller.Vi får göra en Edsbyn vända på detta och vinna dom återstående matcherna..


Grattis till vib's damer som var nere i Lund och spelade returen mot Södra dal i går.Dom vann med 2-1 och är klara för kvalet till elitserien.


TACK FÖR MIG 

Av Patrik - 16 mars 2008 11:49

Nu får vi hoppas att våren är här. I Västerås är det en klar blå himmel och solen skiner. Det kan ju inte bli bättre. Sen är det ju innebandy på em oxå. Nu börjar fjärilarna komma i magen. Det är nu säsongen börjar. Det är nu du skall visa att klubbmärket på matchtröjan finns på din vänstra sida samma sida som ditt hjärta. Det är nu du skall visa ditt hjärta till klubben. Det är nu du skall visa hur duktig du verkligen är. Det är nu du skall våga ta fram det där lilla extra från dig själv. Det är nu du skall våga för att vinna. Det är samling för tjejerna kl 14,00 i borgen. Själv kommer jag och Jonny vara där runt 13,00 tiden. Vi skall göra våra vanliga rutiner. Hänga uppp ställen fixa kaffe och fika till tjejerna samt fixa tvätten. Jag kommer att skriva mer ikväll när jag kommer hem. Jag hoppas på ett otroligt bra stöd från publikern i dag.


TACK FÖR MIG 

Av Patrik - 15 mars 2008 22:08

Var och kollade Köpings kval match mot Linköping i dag.Köping vann med 

5-3.Man låg under med 3-1 i matchen.Men man kämpade till sig en seger till slut.Jag är inte imponerad av något av dessa lag.Dessa lag har inget i div 1 att göra.Returan går i Linköping på påskafton.


Jag har faktiskt kollat på melodifestivalen.Jag är ju inte så insatt i detta med festivalen.Men jag måste få säga att Charlotte ser ut som en transvestit.Sanna Nielsen tycker jag skulle ha vunnit.


TACK FÖR MIG    

Av Patrik - 15 mars 2008 09:30

Det blev oavgjort för vib's damer i gårdagens match mot Södradal.Matchen slutade 4-4.Matchen i sig var väl si så där.Det var mycker spring men kanske inte så ordnat spel.Tycker inte att det är elitserieklass på lagen.Södradal spelade mycket långbollar.Vib har mycket spring i benen och hade väl det mesta av spelet i matchen.Man leder matchen med 4-2 men tappar den ledningen till 4-4 i slutet av matchen.Södradal kvitterade när det endast var 35 sek kvar av matchen.Jag reagerade på en spelare i vib som verkligen har attitydsproblem på planen och på sidan av planen.En sån spelare kan förstöra för hela laget med sitt agerande.Där måste man kanske markera hennes beteende.Annars kan det var förödande för laget.En sån pass duktig spelare måste tänka sig för.Returmatchen spelas i morgon på borta plan.Hur det kommer att gå vill jag inte tippa .Kanske är det fördel Södra dal eftersom dom har hemmaplan.Eller så är det fördel Vib jag vet inte.Må  bästa lag vinna.


Imorgon börjar slutspelet i elitserien för damer.Det är en tv match imorgon det är Pixbo-Falun som börjar 12,30 på tv4 sport.För er som inte vet hur kvarstfinalerna ser ut så kommer dom här.Matcherna spelas bäst av 3.


PIXBO-FALUN

BALROG-MORA

RÖNNBY-ENDRE

IKSU-DALEN


Vik Hockey lyckades ta sig till kvalserien i hockey.Kul att det gick vägen.Vinst mot Borås i går kväll med 4-1.Nu väntar Brynäs på bortais i den första matchen i kvalserien.Roligt att det var mycket folk i Abb arena i går nästan 4500 perosner.


Idag skall jag och Micke åka till Köping för att kolla på Köpings kvalmatch till div 1.Matchen börjar kl 15,00 i kb-hallen.Man möter Linköping.Lycka till säger jag.


Sist men inte minst tack för sällskapet i går fam Stenholt.


TACK FÖR MIG   

Av Patrik - 13 mars 2008 21:59

Nu är det bara 3 dagar kvar till den första kvartsfinal matchen.Träningen såg riktigt bra ut ikväll.Det ser väldigt lovande ut inför matchen.Nu är det bara fokus på matchen som gäller för tjejerna.Vi kommer att vara riktigt hungriga på söndag.Det kommer Endre att vara oxå tro mig.Det är många tjejer som har varit med om det här förut.Sen har vi några som inte har upplevt detta någon gång.Det gäller att vi jobbar som ett lag och kollektiv nu.Nu är det bara att ta ut det sista ur kroppen.Det kommer att bli en tuff matchserie det vill jag lova.Vi vill avgöra detta på 2 matcher.Men det vill inte Endre och dom kommer att göra allt för att vinna.Nej på söndag kl 16,00 är det dax att stämpla in och göra sitt jobb.Hoppas att vi får hjälp av en utsåld borg.Kära innebandyvänner kom till borgen för att hjälpa RÖNNBY till seger.Jag säger som Maiju brukar säga (NU SÖR VI TJEJER)


Sen vill jag önska vib's damer lycka till i morgon kväll.


TACK FÖR MIG

Av Patrik - 13 mars 2008 16:50

Snart skall jag bege mig in till stan för träning.Jag hinner inte skriva så mycket just nu.Jag kommer tillbaka ikväll efter träningen.


TACK FÖR MIG 

Ovido - Quiz & Flashcards