Alla inlägg under mars 2008

Av Patrik - 8 mars 2008 10:22

BLACKBURN

1-2-3

FULHAM

0-1


LIVERPOOL

0-1-2

NEWCASTLE

0-1


READING

1

MANCH C

0-1-2-3


BARNSLEY

0

CHELSEA

2-3


TACK FÖR MIG


Av Patrik - 8 mars 2008 09:37

Dagens match är betydelselös för oss och Engelholm. Men det är klart att vi spelar för att vinna matchen. Som jag har skrivit så spelas matchen i Bombardier arena (a-hallen). Bombardier arena är gamla västeråshallen för er som inte viste det. Matchstart kl 16,00 så välkommna dit och kolla på matchen. En sån här match tycker jag att man skulle ha haft fri entre för alla som kommer och kollar. Tror inte att det blir så mycket folk på läktaren idag. Vi får nog vara nöjda med 100-150 personer. Men skulle man ha haft fri entre så kanske det kommer mer folk. Det som är mest spännande är om Dalen eller Ö-vik går till slutspel. Det skiljer bara 1 poäng dom lagen emellan. Dalen möter Skelefteå och Ö-vik möter Boden. Jag tror ju att båda lagen vinner sinna matcher och då går ju Dalen till slutspel. Men man vet ju inte det har ju skrällt till i serien flera gånger under resans gång. Kl 18,30 ikväll så kommer sportchefen att sitta i telefon möte med respektive folk från alla klubbar i elitsrien. Det är då lagen skall välja motståndare i kavrtsfinalerna. Balrog väljer motståndare först efter som dom vann serien. Sen väljer 2:an i serien motståndare. Det är inte klart vilket lag som blir tvåa. Det kan bli Pixbo eller Iksu. Efter som vi blir fyra i serien så får vi ta det som blir över. Som jag har skrivit tidigare så tror jag att vi får spela kvarsfinal mor Endre från Gotland. Svaret får vi ikväll runt 18,40 tiden.


Vsk orkade int ladda om batterierna till matchen mot Edsbyn i går kväll. Förlust med 7-2. Nu står det 2-1 i matcher till Vsk's fördel. Den fjörde matchen spelas i Västerås och ABB aren i morgon söndag. Hoppas att vsk kan bli klara för final i morgon.


Vik hockey besegrade Växjö med 6-2 på bortaplan. Det är play off spel som gäller för Vik. Returen går i Västerås i morgon tror jag. Det kan bli en rolig vår när det gäller idrotten i västerås.


VIK HOCKEY TILL KVALSEIEN

VIB'S DAMER KVAL TILLL ELITSERIEN

VSK BANDY KANSKE TILL SM FINAL

RÖNNBY TIGERS TILL SLUTSPEL.


Jag önska alla lag lycka till, till det som skall komma.


TACK FÖR MIG  

Av Patrik - 7 mars 2008 16:55

Ikväll så spelas den tredje matchen mellan Edsbyn och Vsk i semifinal serien.Vsk leder med 2-0 i matcher.Det är bästa av 5 matcher.Vsk kan gå till smfinal vid vinns ikväll.Vi får hoppas på att det går vägen.Det skulle vara en sensation om vsk skulle lyckas med att slå ut Edsbyn i tre raka matcher.Förlorar dom ikväll så är det match Västerås på söndag.Sandviken körde över bajen i går saik vann med 14-2.Litte stora siffror i en semifinal tycker jag.Bajen får nog svårt att vinna den match serien.Saik leder med 2-1 i matcher.Synd bara att dom inte sänder matchen på tv.


FORZA GRÖNVITT 


TACK FÖR MIG

Av Patrik - 7 mars 2008 16:52

BORÅS HC

0-1-2-3-4

BJÖRKLÖVEN

2-3-4-5


VÄXJÖ

1-2-3-4

VIK VÄSTERÅS

1-2-3-4-5


Kanske ger det någon krona om den går in.


TACK FÖR MIG 

Av Patrik - 6 mars 2008 21:32

Anna Sjögren började träna ikväll efter sin sjukdom.Roligt att ha henne tillbaka på planen igen. Ikväll var det som vanligt skottövningar och två mål's spel. Tränade lite pp spel i slutet av träningen. Vi körde lite straffar på slutet av träningen oxå. Anna Vartiainen är sjuk och kommer inte att spela i helgen. Agge har haft alternativ träning i veckan pga onda fötter. Men hon kommer att vara med på bänken i helgen. Det ser positivt ut inför helgens bravader mot Engelholm. Om ni undrar varför jag stavar Engelholm med ett e i början så stavas innebandylaget så. Annars så stavas ju Ängelholm så här. Hanna körde lite alternativ träning ikväll pga av ont knä. Jag tror att det är Emma Widar som börjar i kassen i helgen. Det kan vara skönt för Hanna att vila sitt onda knä. Hanna har ju spelat alla matcher i serien utom bortamatchen mot Engelholm. Annars så är alla friska och krya peppar peppar ta i trä. Imorgon så kommer det en ny bomb på bloggen se om det blir någon vinst imorgon igen. Jag har ju faktiskt en bomb kvar ikväll och det är ju fotbollen. Får se om det bli några pengar på den.


TACK FÖR MIG    

Av Patrik - 6 mars 2008 21:31

Kvällens hockey bomb gick in.7110,16 vart oddset


TACK FÖR MIG

Av Patrik - 6 mars 2008 16:28

DJURGÅRDEN

3-4

LINKÖPING

3-4

MORA

1-2-3-4-5

LULEÅ

2-3

SÖDERTÄLJE

2-3

MODO

1-2-3-4


TACK FÖR MIG

Av Patrik - 6 mars 2008 16:25

GLASGOW R

1-2

W BREMEN

0-1-2

B LEVERK

0-1-2

HAMBURG

0-1

TOTTENHAM

1-2-3-4

PSV EIND

0-1


TACK FÖR MIG

Ovido - Quiz & Flashcards